Фарширований перець
- Перець болгарський 9 шт.
- Фарш м´ясний (свинина + яловичина) 400 г
- Рис 1 скл.
- Морква (велика) 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Сметана 350 г
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець мелений чорний
Із м'яса приготувати фарш, рис відварити.
Перець очистити від плодоніжок і насіння, бланшувати в киплячій воді 3-5 хвилин (залежно від величини і товщини перцю).
Моркву натерти на тертці, цибулю нарізати четвертинками кілець, помідор кубиками.
Обсмажити цибулю, моркву. Додати помідори і пасерувати до випаровування рідини.
Зробити суміш для фарширування. Для цього необхідно перемішати м'ясний фарш, рис, пасеровані овочі, посолити, поперчити. Нафарширувати перець.
Обсмажити на олії до золотистого кольору.
Готуємо соус. Сметану збити з томатною пастою, додати невелику кількість води і перемішати.
Скласти фарширований перець у вогнетривку форму, залити соусом і поставити запікатися в духову шафу на 35-45 хвилин.
recepti.biz.ua консервация овощей и фруктов
Салат сонечко рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Дом из бревна с мансардой: как дома сделать йогурт без йогуртницы.
Куриный рулет Фантазия. Куриный рулет с омлетом.
Холодные закуски рецепты здесь
Салат оливье рецепт язык. Рецепт царский салат с языком.
recepti.biz.ua кулинарные рецепты салатов с фото
Украинская кухня на английском текстМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter