Фарширований перець
- Перець болгарський
- Рис
- Цибуля ріпчаста
- Морква
- Філе куряче
- Субпродукти (курячі шлунки)
- Зелень (петрушка)
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Олія рослинна
Дрібно нарізану цибулю обсмажити на олії.
Додати моркву, терту на тертці.
Додати рис (сирий) у засмажку з цибулі та моркви. На повільному вогні обсмажити рис з овочами до напівпрозорості рису. Рис стане крихким.
Курячі шлунки перемолоти на м'ясорубці.
Додати фарш до овочів і рису.
Куряче філе нарізати кубиками.
Додати до овочів, рису і фаршу.
Обсмажити пару хвилин, до напівготовності.
Додати зелень, сіль, перець за смаком. Зняти з вогню.
Нафарширувати перець.
Скласти в казан, додати води - на середній вогонь хвилин на 20.
До готовності рису.
Додати сметану.
Додати трохи аджики.
Отбивная куриная калорийность 1 штотбивная куриная
Осетинские пироги на заказ: салати з ананасом. Вкусные Рецепты В Мультиварке.
Салат невеста рецептПосмотрите видео! Примеры экстравагантных букетов невесты! Читай онлайн
Мясные салаты с ананасом рецептыПроизводство мясной продукции. ВНИИ мясной промышленности
Салат с авокадо, яблоком и куриным филе тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter