Фарширований перець
- Перець болгарський 10 шт.
- Рис 1 скл.
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
Рис відварити до напівготовності, фарш обсмажити на олії (викласти на розігріту сковороду, посолити, поперчити).
Викласти фарш в миску, на цій же сковороді обсмажити моркву, натерту на тертці, і цибулю, додати в фарш. Помідори очистити від шкірки, порізати, половину покласти у фарш. Перемішати.
Перець почистити від серцевини, опустити на 5 хвилин у підсолений окріп, злити і залишити остигати.
Ложечкою наповнити перці фаршем.
Встановити в каструлю з широким товстим дном.
Зверху викласти залишки фаршу, другу половину помідорів. Приготувати соус з води і томатної пасти (багато пасти не класти). Рідина повинна дійти майже до верху перців. Тушкувати під кришкою 40-50 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепт салата с каперсами.
Рецепты тортов без выпечки. Рецепт торта из творога без выпечки.
Рецепт салата с морепродуктовКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - классический торт наполеон рецепт с фото. Торт Наполеон классический.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter