Фарширований перець
- Перець болгарський 8 шт.
- Фарш домашній (яловичина + свинина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 3 ст.л.
- Рис відварений 100 г
- Морква 3 шт.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Сіль, спеції
- Олія 3 ст.л.
Перець добре вимити, видалити серцевину (насіння), залити холодною водою і поставити на плиту, коли закипить, залишити на плиті приблизно на 5-10 хвилин.
Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на тертці. У сковороду налити олію, викласти цибулю та моркву і трохи обсмажити.
Викласти фарш в миску, додати приблизно половину цибулі з морквою, рис відварений, сіль і спеції.
Все перемішати і начинити перець.
Соус. В цибулю та моркву, що залишилися, додати томатну пасту, сметану, сіль, спеції і приблизно 2 склянки кип'яченої води. Можна м'ясний бульйон. Все розмішати, поставити на плиту, дати трохи соусу покипіти.
Готовий соус вилити в каструлю з перцем так, щоб соус покрив перець. І поставити в духовку приблизно на 40 хвилин.
Готовим со вкусом - салати рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салаты из вареного сердца. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты приготовления сельди под шубой тут
Маскарпоне в домашних условиях из сметанымаскарпоне в домашних условиях
www.recepti.biz.ua сайт кулинарный
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter