Фарширований перець

ДРУГІ СТРАВИ
709 Фарширований перець
Фото - Фарширований перець
інгредієнти:
  • Перець болгарський 8 шт.
  • Фарш домашній (яловичина + свинина) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Рис відварений 100 г
  • Морква 3 шт.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Сіль, спеції
  • Олія 3 ст.л.

Фарширований перчик інгредієнти

Перець добре вимити, видалити серцевину (насіння), залити холодною водою і поставити на плиту, коли закипить, залишити на плиті приблизно на 5-10 хвилин.

Фарширований перчик Цибулю порізати дрібними кубиками, моркву натерти на тертці. У сковороду налити олію, викласти цибулю та моркву і трохи обсмажити.

фото Фарширований перчик Викласти фарш в миску, додати приблизно половину цибулі з морквою, рис відварений, сіль і спеції.

Фарширований перчик Все перемішати і начинити перець.

Фарширований перчик

Соус. В цибулю та моркву, що залишилися, додати томатну пасту, сметану, сіль, спеції і приблизно 2 склянки кип'яченої води. Можна м'ясний бульйон. Все розмішати, поставити на плиту, дати трохи соусу покипіти.

Фарширований перчик Готовий соус вилити в каструлю з перцем так, щоб соус покрив перець. І поставити в духовку приблизно на 40 хвилин. 

 

Готовим со вкусом - салати рецепти з фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Сенсационный Термомикс ТМ5: салаты из вареного сердца. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты приготовления сельди под шубой тут

Маскарпоне в домашних условиях из сметанымаскарпоне в домашних условиях

www.recepti.biz.ua сайт кулинарный

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter