Фарширований перець
- Перець болгарський 7 шт.
- Картопля 3 шт.
- Рис 1 скл.
- Капуста білоголова
- Морква 2 шт.
- Томатна паста
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Зелень
Відварити рис до стану "майже" готовий.
Натерти на крупній тертці картоплю і моркву.
Додати рис, сіль, перець, перемішати.
Додати до начинки зелень.
Почистити перець, витягнути кісточки і перегородки.
Викласти на дно каструлі капустяне листя (щоб перець не припекло).
Набити масу в перець, з розрахунком, щоб вона не доходила до країв сантиметр-півтора. Інакше при варінні набрякла начинка витече з перцю.
Поставити перець щільно в каструлю, залити водою приблизно на 1 см нижче бортиків перцю.
Покласти три-чотири столові ложки томатної пасти, воду, сіль.
Поставити на вогонь і варити до готовності.
Подавати перець зі сметаною, солоними огірками.
Вкуснейшие рецепты тут - мясные блюда для фуршета. Залы для мероприятий до 1000 чел.
Рецепт торта бисквит с фруктамиКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сайт кулинарный поединок нтв. Кулинарные сайты с фото и поэтапным приготовлением.
Маковый торт с вишней. Маковый пирог маковый торт рецепт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter