Фарширований перець
- Фарш (свинина, яловичина) 600 г
- Рис 1 скл.
- Помідор 800 г
- Перець солодкий 10 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Суха суміш материнки, васильків, чебрецю 2 ч.л.
- Перець чорний мелений
- Лавровий лист
- Зелень (кріп, петрушка)
- Олія
Рис промити холодною водою, залити 1,5 склянками води і зварити майже до готовності. Охолодити зварений рис.
Змішати рис з м’ясним фаршем, посолити, поперчити, додати сухі трави.
Цибулини почистити, нарізати дрібними кубиками, обсмажити в 2 ст. л. олії. Морквину натерти на тертці, додати до цибулі і тушкувати до м’якості.
Помідори обшпарити кип’ятком, зняти шкірку, з м’якоті помідорів зробити в блендері пюре або просто натерти на тертці.
Додати томатне пюре до цибулі з морквою, тушкувати 5 хвилин.
1/2 склянки томатної суміші додати до фаршу.
Видалити з перців плодоніжки та насіння, нафарширувати.
Скласти перець в каструлю, додати томатну заправку, що залишилася.
Cкип’ятити 2 літри води і посолити. Трохи недосолити воду, оскільки частина рідини википить в процесі приготування. Залити перець водою і тушкувати до готовності (30–40 хвилин).
За 20 хвилин до закінчення приготування покласти в каструлю лавровий лист і мелений перець. За 10 хвилин – подрібнений часник.
Подавати фарширований перець зі сметаною або з підливкою, в якій він варився. Прикрасити страву петрушкою або кропом.
Готовим со вкусом - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Рецепты на праздничный стол.
кулинарные рецепты первые блюда из баранины
Заправка для салата цезарь recepti.biz.ua
Оформление кульков тут
Салаты из рыбы и морепродуктов рецепты. Рецепты салаты из коктейля морепродуктов.
приготовление блюд в микроволновке
Рецепты северо-американской кухни. Тирамису-американская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter