Фарширований перець
- Перeць болгарський 3 шт.
- Фарш м´ясний 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Рис
- Сіль
- Перець чорний
- Олія рослинна
Перець помити, розрізати навпіл, видалити серединку.
Рис відварити до напівготовності у трохи підсоленій воді. Цибулю дрібно нарізати, додати фарш, рис, посолити, поперчити, влити 2 столові ложки рослинної олії. Фаршем наповнити перець.
У керамічну форму викласти перець і поставити у духовку на 30-35 хвилин. Випікати при температурі 180 градусів.
При подачі на стіл можна прикрасити січеною зеленню.
Рецепт салат охотничийИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Салаты рецепты цезарь с Курицей http://recepti.biz.ua
www.recepti.biz.ua ленивый пирог из тыквы
Соус для заправки салата. Заправка для фруктового салата.
Кексы в магазине Rozetka: кофейный кекс рецепт. Кондитерские формы.
Доставка Имперских Блюд: рецепт маргариты пиццы. Пицца на любой вкус.
Готовим со вкусом - рецепты салатов из креветок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter