Фарширований перець
- Перець болгарський 8 шт.
- М´ясо 400 г
- Сало 200 г
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Морква 2 шт.
- Паста томатна 2 ч.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
- Вода (бульйон) 1 л
Приготувати фарш, прокрутивши м'ясо, сало, 3 цибулини і додати рис.
Перець помити й очистити від насіння.
Наповнити перець готовим фаршем і укласти в каструлю.
Для засмажки 2 цибулини порізати, а моркву натерти на крупній тертці.
Обсмажити на олії, додати 2 ч. л. томатної пасти.
Додати води і довести всю масу до кипіння.
Залити отриманою масою покладений в каструлю перець і тушкувати протягом 30 хвилин.
Розкласти по порціях, додати улюблений гарнір.
Салат Курица под шубойМясных, фруктовых и экзотических салатов
Холодные закуски для банкета: холодные закуски из лаваша.
ЗдесьПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Как приготовить летний салат: рецепты салаты. Косметика своими руками.
Вкусные Рецепты В Мультиварке - рецепт бисквитного рулета с кремом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter