Фарширований перець
- Фарш м´ясний
- Рис
- Помідор
- Цибуля ріпчаста
- Сіль
Відварити рис до напівготовності і змішати його з фаршем, посолити, поперчити, додати спеції. Фарш з рисом добре перемішати, нафарширувати перець, з якого попередньо вийняти серцевину і кісточки.
Фарширований перець викласти у каструлю.
Підлива. Обсмажити цибулю і помідори протягом 10-15 хвилин, додавши в підливу води або м'ясний бульйон.
Залити фарширований перець підливою.
Тушкувати до готовності протягом 30-40 хвилин.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с яблоками рецепты. Рецепты блюд.
Рецепты еды во время поста recepti.biz.ua
Рецепты для пекарни: рецепты салатов с омлетом. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
http://recepti.biz.uaУзнай рецепт простых в приготовлении и невероятно вкусных закусок
Как приготовить вкусный шашлык - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты салата с морепродуктами. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter