Фарширований пеленгас
- Пеленгас
- Гриби
- Цибуля
- Майонез
- Сир твердий
- Лимон
- Приправа для риби
Рибку очистити від луски, вирізати жабри. На спинці, біля плавників, зробити надрізи і, акуратно підрізаючи, за допомогою ножиць, через спинку витягнути хребет і кишки.
Рибку помити, просушити серветкою, полити лимонним соком, посипати приправами.
Обсмажити гриби з цибулею і додати тертий твердий сир. Почати фарширувати рибу від хвостика, поступово зашиваючи до кінця.
Обмазати майонезом - і в духовку на 1 годину.
Остудити. Прикрасити і на стіл.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепты без выпечки.
Салаты с семечками подсолнухаВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Рецепты тортов без выпечкиИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Рецепт приготовления узбекско плова. Рецепт для приготовления плова.
Новогодние салаты рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Диетолог светлана фус сайтОнлайн-консультация диетолога
Предпочитаю Украинскую кухню. Украинская кухня Москва.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter