Фарширований овочами перець, запечений зі свининою у горщику
- Свинина 500 г
- Перець болгарський 3 шт.
- Капуста цвітна 500 г
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор (черрі) 20 шт.
- Сметана 1 ст.л.
- Борошно пшеничне 1 ст.л.
- Водa
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія соняшникова 80 г
- Помідор 1 шт.
Свинину нарізати невеликими шматочками, викласти на сковороду, влити на неї олію соняшникову, додати цибулю. Все перемішати, закрити кришкою і тушкувати до готовності.
Перець помити, очистити від насіння. У нього покласти кілька суцвіть капусти, злегка прим'яти.
Зверху капусти насипати дрібно нарізану моркву і черрі.
Коли м'ясо буде готове, відкрити кришку, щоб випарувалася рідина. На м'ясо насипати борошно, дуже добре перемішати, додати очищений від шкірки помідор і відразу ж сметану і воду. Посолити, поперчити, дати закипіти і зняти з плити.
Перець укласти в горщик. Поруч з ним - цвітну капусту, що залишилася.
Все залити підливою з м'ясом. Якщо рідини буде мало, то додати бульйон.
Поставити горщики у духовку хвилин на 40-50.
Безумно вкусные рецепты блюд: польская выпечка рецепты. Рецепты здоровой выпечки.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего - ржаной хлеб фото. Ржаной хлеб в хлебопечке.
ТутОригинальные рецепты салатов - на сайте
Готовим со вкусом: салаты с апельсинами рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter