Фарширований морський язик
- Філе риби (морський язик) 2 шт.
- Яйце 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Сир твердий 200 г
- Оцет (столовий) 1 ч.л.
- Вода 500 мл
- Сіль 1 ст.л.
- Олія рослинна 4 ст.л.
У 0,5 літрі води розвести 1 чайну ложку солі, додати 1 чайну ложку оцту, помістити морський язик і маринувати 20 хвилин.
Приготувати начинку.
Відварити 4 яйця і нарізати дрібно.
Нарізати дрібно цибулю і обсмажити на олії.
Натерти на тертці сир.
Все змішати разом, додати сире яйце і посолити.
Викласти отриману сирно-яєчну масу на одне філе.
Зверху накрити іншим філе, посипати твердим тертим сиром.
Деко накрити фольгою. Краї добре загорнути під низ. Морський язик під фольгою буде паритися і одягати на себе сирну шубку.
Духовку попередньо прогріти протягом 10 хвилин при 250 градусах, потім зменшити до 180-200 градусів і поставити деко з рибкою приблизно на 30-40 хвилин у духовку.
Рецепты салатов с языка вареного www.recepti.biz.ua
рецепты салаты из коктейля морепродуктов
Рецепты салатов на любой вкус: тайская кухня рецепты салатов. Готовим со вкусом.
Мимоза салат яблоко www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter