Фарширований короп
1857
інгредієнти:
- Короп 1 шт.
- Батон 0.5 шт.
- Молоко 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець
Почистити короп, відокремити акуратно шкіру від м'яса.
Філе риби перекрутити з вимоченим у молоці батоном, цибулею, додати яйця, сіль, перець, добре перемішати.
Підготувати шкірку коропа.
Начинити шкірку фаршем і акуратно зашити, поставити коропа на змащене олією деко, зверху намазати соняшниковою олією і запікати хвилин 40 при температурі 180-200 градусів.
Перед подачею акуратно видалити нитки і прикрасити майонезом.
recepti.biz.ua каллории куриная отбивная
Салат цезарь с Курицей. Салат с Курицей и ананасами.
Рецепты Приготовления: оригинальные салаты из морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Купить Крем: крем из сгущенного молока. Козье молоко с доставкой на дом.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі