Фарширований короп
703
інгредієнти:
- Короп (свіжий) 1 кг
- Часник 2 зуб.
- Зелень (петрушка, кріп) 2 пуч.
- Горіхи грецькі 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Лимон 0.5 шт.
- Сіль
- Перець
- Кориця 0.5 ч.л.
- Томатна паста 200 г
- Вода 50 мл
- Олія рослинна
Коропа очистити, випатрати.
Часник нарізати пластинками.
На коропі зробити надрізи, укласти у них скибочки часнику.
Цибулю нарізати кубиками. Обсмажити на олії.
Зелень порубати.
Горіхи обсмажити, порубати.
Лимон очистити від шкірки, м'якоть нарізати кубиками.
Змішати всі інгредієнти, додати сіль, перець і корицю.
Нафарширувати коропа 2/3 отриманої суміші.
Викласти коропа на змащений олією лист.
Частину залишеної начинки розподілити на тушці.
Змішати томатну пасту з водою і залити коропа отриманою сумішшю.
Поставити у розігріту до 170 градусів духовку хвилин на 40.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: рецепты новогодних блюд.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі