Фарширований короп
- Короп 1.7 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 6 зуб.
- Майонез 200 г
Дрібно нарізати цибулю.
Моркву натерти на крупній тертці.
Цибулю та моркву обсмажити до золотистого кольору, в процесі поперчити.
Окремо майонез змішати з часником, поперчити.
Коропа обмазати сіллю, потім майонезом і викласти на деко, попередньо застелене фольгою.
Залишений майонез перемішати з начинкою.
Нафарширувати рибку.
Загорнути фольгу таким чином, щоб вийшло щось на зразок коритця. Так нічого не витече і верхівка рибки трохи запечеться. Відправити коропа в попередньо розігріту духовку приблизно на 1 годину.
Рецепт домашней выпечки ржаного хлебаЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
ТутНовости легкой атлетики
Мультиварки для выпечки - песочный пирог с яблоками.
Приготовление салата мимоза тут
Кофеварка эспрессо recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter