Фарширований кальмар "Куми-Куми"
644
інгредієнти:
- Кальмар (тушка) 6 шт.
- Рис (відварений) 100 г
- Морква 2 шт.
- Цукор
- Сіль
- Лавровий лист
- Перець чорний (горошок, запашний)
- Олія рослинна
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
Тушки кальмара почистити і опустити в киплячу, підсолену і приправлену лавровим листом і запашним перцем, воду. Через дві хвилини вимкнути і 5 хвилин потримати кальмари в гарячій воді під кришкою.
На дрібній овочерізці нарізати моркву і обсмажити, порізати дрібно цибулю і теж обсмажити. Відварити рис. Змішати рис, моркву і цибулю.
Кальмари нафарширувати і поставити в електро-гриль на 3 хв, або в духову шафу на режим "гриль".
recepti.biz Кулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
recepti.biz.uaКлассические и оригинальные рецепты теста и выпечки с пошаговыми фото
Приготовление черничного варенья тут
www.recepti.biz.uaУчимся готовить простые полезные и вкусные салаты! Порадуй своих любимых
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі