Фарширований кальмар із рисом
- Кальмар 1 шт.
- Рис 200 г
- Томатна паста 2 ч.л.
- Помідор 400 г
- Сіль
- Перець чорний
- Орегано
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
Вимити кальмара, зрізати ніжки.
Соус: у томати додати всі спеції. Якщо свіжі помідори, натерти їх на середній тертці.
Начинка: у 2-3 ст. л. оливкової олії обсмажити часник.
До часнику додати половину дрібно нарізаних ніжок. Підлити 2 ст. л. соусу.
Рис відварити до напівготовності.
2-3 ст. л. готового рису додати до начинки, підлити трохи води і протушкувати. Охолодити, начинити кальмар, скріпити зубочисткою.
У форму викласти рис, влити (попередньо змішані) 400-500 мл води, 150 мл оливкової олії, томатну пасту, соус. Покласти 3-4 головки неочищеного часнику. Зверху кальмар.
У розігріту духовку 180°С поставити форму на 15 хв. Перевернути кальмара, нарізати на порційні шматки і запекти зверху.
Повар на банкет. Заказывай: лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.
Французская кухня рецепты салатовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты салаты язык говяжий http://recepti.biz.ua
Готовим дома. Рецепты с фото: рецепты пудингов для детей. Рецепт Запеканки В Мультиварке.
Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой. Венецианский рецепт от Юлии Высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter