Фарширований кальмар із рисом

ДРУГІ СТРАВИ
734 Фарширований кальмар із рисом
Фото - Фарширований кальмар із рисом
інгредієнти:
  • Кальмар 1 шт.
  • Рис 200 г
  • Томатна паста 2 ч.л.
  • Помідор 400 г
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Орегано
  • Часник 3 зуб.
  • Олія рослинна

Фарширований кальмар з рисом інгредієнти Вимити кальмара, зрізати ніжки.

Фарширований кальмар з рисом Соус: у томати додати всі спеції. Якщо свіжі помідори, натерти їх на середній тертці.

фото Фарширований кальмар з рисом Начинка: у 2-3 ст. л. оливкової олії обсмажити часник.

Фарширований кальмар з рисом Кальмар До часнику додати половину дрібно нарізаних ніжок. Підлити 2 ст. л. соусу.

Фарширований кальмар з рисом Рис Рис відварити до напівготовності.

Фарширований кальмар з рисом Томатна паста 2-3 ст. л. готового рису додати до начинки, підлити трохи води і протушкувати. Охолодити, начинити кальмар, скріпити зубочисткою.

Фарширований кальмар з рисом Помідор У форму викласти рис, влити (попередньо змішані) 400-500 мл води, 150 мл оливкової олії, томатну пасту, соус. Покласти 3-4 головки неочищеного часнику. Зверху кальмар.

Фарширований кальмар з рисом Сіль У розігріту духовку 180°С поставити форму на 15 хв. Перевернути кальмара, нарізати на порційні шматки і запекти зверху.

 

Повар на банкет. Заказывай: лучшие блюда для фуршета. Блюда для фуршета.

Французская кухня рецепты салатовКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте

Рецепты салаты язык говяжий http://recepti.biz.ua

Готовим дома. Рецепты с фото: рецепты пудингов для детей. Рецепт Запеканки В Мультиварке.

Потрясающий тайский рецепт от Юлии Высоцкой. Венецианский рецепт от Юлии Высоцкой.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter