Фарширований кальмар
625
інгредієнти:
- Кальмар (тушка) 1 шт.
- Гриби (печериці) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Сир 100 г
- Часник 2 зуб.
- Майонез 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Зелень
Тушку кальмара очистити. Гриби, цибулю, морквину обсмажити на сковороді. До засмажки додати часник, зелень, натертий сир. Посолити, поперчити, додати майонез. Нафарширувати тушку кальмара приготовленою начинкою, обмазати зверху майонезом і відправити в духовку запікатися на 20 хв. Начинка може бути будь-яка.
Купить кондитерку: торт дитячий на день народження. Сахарная паста,мастика для тортов.
http://recepti.biz.ua Готовим крок-мадам. Рецепт Юлии Высоцкой
Салаты рецепты с фото recepti.biz.ua
Доставка готовой еды на неделю - салаты с консервой. Рецепт салата Мимоза.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі