Фарширований кабачок-гриль
676
інгредієнти:
- Кабачок 1 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Фарш м´ясний 300 г
- Зелень 0.5 пуч.
- Часник 2 зуб.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний мелений
Перець, моркву і цибулю ріжемо кубиками. Часник пластинами. Зелень подрібнюємо. У кабачка видаляємо середину.
Пасеруємо цибулю, моркву, часник, перець.
Змішуємо з фаршем. Солимо й перчимо.
Фаршируємо кабачок, наповнюючи щільно фаршем його середину.
Запікаємо 30 хвилин на грилі в мікрохвильовій печі.
Нарізаємо і подаємо.
Кулинарные рецепты от Tramontina - мясные салаты рецепты. Всегда круглосуточно. Мечта.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Водяные форсунки - салат из моря продуктов. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі