Фарширований кабачок
- Кабачoк 4 шт.
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Кмин сухий 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Цукор-пісок
- Зелень (кріп)
- Паста томатна 3 ст.л.
- Копченості (бекон) 100 г
- Майонез 50 г
- Сир твердий 100 г
- Олія рослинна
Кабачки почистити.
Нарізати кожен упоперек на 3 шматочки, вирізати серцевину.
Обсмажити "барила" до золотистого кольору.
![]()
Ріпчасту цибулю дрібно порубати, обсмажити на олії.
Дрібно порубати солодкий перець, додати до цибулі, обсмажити.
До фаршу додати перемелений через м'ясорубку бекон, сіль, перець, кмин, яйце.
Вмішати у нього обсмажені овочі, зелень.
"Барила" нафарширувати фаршем, викласти у форму для запікання.
![]()
На сковороді обсмажити нарізану дрібно цибулю, потім додати томатну пасту, влити воду, додати сіль, перець, цукор.
Залити кабачки соусом.
Відправити у духовку на 30 хв.
Натерти сир.
Полити "барила" майонезом і присипати сиром, випікати ще 5-7 хв.
![]()
Легкие супы рецепты с фотоСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом: салаты с апельсинами рецепты.
ЦИК не дал Лимонову - лимонник торт. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter