Фарширований кабачок
- Кабачoк 4 шт.
- Фарш м´ясний 500 г
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Кмин сухий 1 ч.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Цукор-пісок
- Зелень (кріп)
- Паста томатна 3 ст.л.
- Копченості (бекон) 100 г
- Майонез 50 г
- Сир твердий 100 г
- Олія рослинна
Кабачки почистити.
Нарізати кожен упоперек на 3 шматочки, вирізати серцевину.
Обсмажити "барила" до золотистого кольору.
Ріпчасту цибулю дрібно порубати, обсмажити на олії.
Дрібно порубати солодкий перець, додати до цибулі, обсмажити.
До фаршу додати перемелений через м'ясорубку бекон, сіль, перець, кмин, яйце.
Вмішати у нього обсмажені овочі, зелень.
"Барила" нафарширувати фаршем, викласти у форму для запікання.
На сковороді обсмажити нарізану дрібно цибулю, потім додати томатну пасту, влити воду, додати сіль, перець, цукор.
Залити кабачки соусом.
Відправити у духовку на 30 хв.
Натерти сир.
Полити "барила" майонезом і присипати сиром, випікати ще 5-7 хв.
Легкие супы рецепты с фотоСуп В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепт салата с языка.
recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Готовим со вкусом: салаты с апельсинами рецепты.
ЦИК не дал Лимонову - лимонник торт. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter