Фарширований гарбуз "Загадка"
1554
інгредієнти:
- Гарбуз 1 шт.
- Рис 1 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідори 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Хліб житній (тертий) 2 скл.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Очистити невеликого гарбуза, вийняти вміст і начинити сумішшю з попередньо замоченого рису, нарізаних кубиками помідорів, дрібно нарізаної і обсмаженої цибулини, рубаного часнику, солі і перцю. Нафарширований гарбуз густо посипати тертим хлібом, поставити в каструлю, залити невеликою кількістю води, додати рослинну олію і довести до готовності в духовці на середньому вогні (на початку накрити каструлю кришкою, щоб протушкувався рис).
Рецепт праздничных блюдФотографии готовых блюд и процесса приготовления. База рецептов
Самые лучшие кулинарные сайты тут
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі