Фарширований гарбуз
- Гарбуз 1 шт.
- Філе свинини 250 г
- Картопля (варена у мундирі) 150 г
- Родзинки (без кісточок) 30 г
- Цибуля порей 1 шт.
- Бульйон 200 мл
- Вершки (20%) 150 мл
- Сир (маскарпоне) 100 г
- Сир твердий (російський)
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Олія соняшникова 2 ст.л.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чорний мелений, перець червоний мелений, чебрець)
Розрізати гарбуз, видалити насіння.
Закип'ятити воду у великій каструлі, посолити, зменшити вогонь, опустити туди гарбуз на 5-7 хвилин. Вийняти гарбуз з води, перевернути і дати стекти воді.
У двох ст. л. соняшникової олії обсмажити м'ясо, нарізане кубиками, до золотистого кольору. Додати нарізану картоплю і цибулю порей.
Додати родзинки, все перемішати. Обсмажити 2 хвилини. Зняти з вогню.
М'ясо перекласти в гарбуз.
Соус. На вершковому маслі обсмажити цибулю, нарізану кубиками.
Влити бульйон і вершки. Перемішати. Дати закипіти. Зменшити вогонь, і додати сир маскарпоне. Додати спеції за смаком. Все перемішати і зняти з вогню.
Вилити соус в гарбуз.
Зверху посипати натертим російським сиром.
Запікати гарбуз у розігрітій духовці до 200 градусів близько 30-40 хвилин.
Готовий гарбуз прикрасити гілочкою петрушки.
Правильне харчування для пдлтквправильне харчування
Салаты мясные рецепты приготовления. Домашние мясные салаты.
Рецепты для мультиварки, вкусно - легкие блюда. Кулинарные блюда для худеющих.
Овощные салаты рецепты с фото recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: рецепты салатов с фото.
http://recepti.biz.ua Украинская национальная кухня скачать
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter