Фарширований гарбуз

ДРУГІ СТРАВИ
716 Фарширований гарбуз
Фото - Фарширований гарбуз
інгредієнти:
  • Гарбуз (круглий)
  • Каша (гречана) 1.5 скл.
  • Гриби (опеньки) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Масло вершкове (сметана) 60 г
  • Вода (кип´ячена, бульйон) 0.5 скл.

Начинка.

 

Приготувати гречану кашу. 

Обсмажити цибулю до золотистої скоринки. До цибулі додати заморожені гриби. І теж трохи обсмажити.

 

Гарбуз помити, зрізати верхівку і відкласти в сторону.

Видалити з гарбуза насіння. Вишкребти трохи м'якоть (залишити на стінках сантиметра 2-3).

На дно гарбуза налити трохи олії (можна замінити на сметану), потім гречану кашу, потім шар грибів з цибулею, знову олію і так далі до заповнення гарбуза. Залишити до краю приблизно сантиметр.

Залити в гарбуз півсклянки води (або бульйону), закрити зрізаною кришкою.

Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на 1,5-2 години. 

Начинку можна зробити солодкою, наприклад, з пшоняної каші із сухофруктами.

 

Рецепты мясных салатов с ветчиной. Кулинария рецепты мясных салатов.

Рецепт диетических печеных сырников recepti.biz.ua

Крем для торта из йогуртаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое

вкусные салаты рецепты

Салат с Белыми грибами жареными и КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter