Фарширований гарбуз
- Гарбуз (круглий)
- Каша (гречана) 1.5 скл.
- Гриби (опеньки) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове (сметана) 60 г
- Вода (кип´ячена, бульйон) 0.5 скл.
Начинка.
Приготувати гречану кашу.
Обсмажити цибулю до золотистої скоринки. До цибулі додати заморожені гриби. І теж трохи обсмажити.
Гарбуз помити, зрізати верхівку і відкласти в сторону.
Видалити з гарбуза насіння. Вишкребти трохи м'якоть (залишити на стінках сантиметра 2-3).
На дно гарбуза налити трохи олії (можна замінити на сметану), потім гречану кашу, потім шар грибів з цибулею, знову олію і так далі до заповнення гарбуза. Залишити до краю приблизно сантиметр.
Залити в гарбуз півсклянки води (або бульйону), закрити зрізаною кришкою.
Поставити в духовку, розігріту до 180 градусів приблизно на 1,5-2 години.
Начинку можна зробити солодкою, наприклад, з пшоняної каші із сухофруктами.
Рецепты мясных салатов с ветчиной. Кулинария рецепты мясных салатов.
Рецепт диетических печеных сырников recepti.biz.ua
Крем для торта из йогуртаКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
Салат с Белыми грибами жареными и КурицейИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter