Фарширований ананас
- Ананас 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Макаронні вироби
- Перець солодкий 1 шт.
- Курка копчена 300 г
- Олія оливкова
- Спеції
Розрізати ананаси навпіл, вийняти м'якоть і нарізати її скибочками.
Перець і яблуко очистити і нарізати шматочками. М’ясо обмити, просушити, нарізати невеликими кубиками.
Викласти на розігріту сковороду і обсмажити. Перед закінченням смаження злегка присолити, додати кубики перцю, 0,5 скл. води та спеції. Через 10 хв додати фрукти. Залишити на маленькому вогні ще на 20 хв. Локшину зварити до м'якості у підсоленій воді, відкинути на дуршлак і додати до інгредієнтів.
Рівномірно розкласти по половинках ананаса готову масу столовою ложкою.
Салати рецепти з фото на день народженнясалати рецепти з фото
recepti.biz.ua рецепты кухни великого поста
Рецепты салатов с морепродуктами. Рецепты салата из морепродуктов.
Главные пасхальные рецепты - вкусные рецепты с фото на пасху. Рушники оптом.
Супер вкусные салаты рецепты www.recepti.biz.ua
Лимонник тортТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter