Фарширований ананас
657
інгредієнти:
- Ананас 1 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Філе куряче 200 г
- Морква 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець солодкий 0.5 шт.
- Сир твердий 50 г
- Олія рослинна
- Коріандр
- Перець чорний (мелений)
- Перець червоний (мелений)
- Кріп
- Сіль
Зварити рис до напівготовності.
Обсмажити нарізане на невеликі шматочки філе.
У цій же олії злегка обсмажити натерту моркву і дрібно нарізаний солодкий перець. З'єднати з рисом, додати натертий сир і подрібнений часник. Все посолити, посипати спеціями і перемішати.
Акуратно зрізати боковину ананаса. Це буде кришечка ємності.
Ще більш акуратно вирізати з ананаса м'якоть. Бажано отримати стінки близько 1 см.
1/3 частину ананаса нарізати на маленькі шматочки, додати в начинку. Туди ж додати нарубану траву. Остаточно перемішати.
Викласти в ананас начинку, закрити кришкою і відправити в духовку, розігріту до 200 градусів, на 40 хвилин.
Черничное варенье. Приготовление черничного варенья.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі