Фаршировані запечeні перчики
- Перець солодкий (зелений) 4 шт.
- Фарш м´ясний (домашній) 400 г
- Рис 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Картопля 7 шт.
- Сир твердий 150 г
- Вода 0.5 скл.
- Спеції (для м´ясних страв)
- Перець чорний (мелений)
- Сметана 100 г
- Сіль
- Зелень (петрушка)
Зелені перці вичистити зсередини.
Заповнити перці фаршем - м'ясний фарш, 1/2 цибулини, 1/2 тертої моркви, чорний перець, сіль, вода 100 г.
Перці помістити в сковороду. На дно сковороди налити олію. Зверху на фарш покласти по столовій ложці сметани 10%. Навколо перців викласти сиру картоплю. Картоплю посипати цибулею.
Зверху перців і картоплі посипати приправою до м'яса. Верх закрити фольгою і поставити в духовку при температурі 200 градусів на 25-30 хвилин.
Присипка - з тертого сиру і 1/2 моркви.
Вийнявши сковороду з духовки, на кожен перець покласти по шматочку сиру.
Картоплю і перець посипати присипкою з сиру і моркви. Поставити перець ще на хвилин 20 при температурі 180 градусів, але без фольги.
Додати до страви помідор, огірок і зелень. Поперчити їх на смак.
Пицца начинка с колбасой и грибамиПиццы, салаты, напитки
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с каперсами.
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
www.recepti.biz.ua способ приготовления блюда из яиц одно
Рецепт торт наполеонСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter