Фаршировані відбивні на кістці
- Шийка свиняча 2 кг
- Гриби (печериці) 200 г
- Чорнослив (без кісточки) 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир 80 г
- Часник 5 зуб.
- Майонез 3 ст.л.
- Мед 2 ч.л.
- Сіль
- Перець
Печериці нарізати і обсмажити на олії із ріпчастою цибулею.
Додати на сковорідку порубаний чорнослив і тушкувати все разом під кришкою хвилин 5-7.
Готову начинку посолити.
Кожен шматок м'яса помити, обрізати зайвий жир і зачистити кісточку.
Філе добре відбити, посипати сіллю і перцем.
Викласти на м'ясо начинку, посипати тертим сиром.
Акуратно загорнути і укласти на деко.
Готувати м'ясо у духовій шафі хвилин 10.
Перевернути, змастити кожен шматочок соусом і готувати ще 30 хвилин.
Соус: змішати майонез із медом і пропущеним через прес часником.
www.recepti.biz.ua диетическая кухня рецепты приготовления
Черничное варенье как варитьПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов на
Рецепты из баклажанов: приготовление блюд в микроволновке. Блюда В Мультиварке Рецепты.
Медовик торт рецепт самый лучший с фотоТорты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter