Фаршировані цукіні «Чаша для небес»
- Цукіні або кабачок 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Печериці 6 шт.
- Болгарський перець 0.5 шт.
- Креветки тигрові 100 г
- Булгур 150 г
- Часник 2 зуб.
- Імбир
- Сіль
- Перець чорний
Кабачок або цукіні розрізати на кілька частин, приблизно 5-6 сантиметрів. Акуратно чайною ложкою вийняти м'якоть, але залишаючи дно чаші.
Цибулю ріпчасту нарізати кубиками, моркву натерти на тертці.
Болгарський перець очистити від плодоніжки, насіння і прожилок, нарізати невеликими кубиками.
Перець, моркву і цибулю обсмажити злегка на рослинній олії.
Печериці нарізати і обсмажити на окремій сковороді до золотистого кольору.
Креветки очистити від голови і панцира, нарізати невеликими шматочками. Часник і імбир натерти на дрібній тертці або дуже дрібно нарізати.
На сковороді з невеликою кількістю рослинної олії злегка обсмажити імбир і часник, потім додати креветки, посолити і поперчити. Як тільки креветки порожевіли, зняти з вогню.
З'єднати обсмажені овочі, печериці і креветки разом, всипати крупу булгур (рис або пшоно), додати води або овочевого бульйону, щоб все покрило. Посолити. Закрити кришкою і тушкувати, іноді помішуючи, якщо потрібно підливати по трішки води.
Підготовлені чаші з кабачків нафарширувати начинкою і запекти в духовці 15-20 хвилин при температурі 200-220 градусів.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы
Проверенные рецепты запеканок: лазанья рецепт высоцкая. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салати з свинячого язика. Крабовый Салат. Рецепты.
Коллекция кулинарно-домашних сайтов. Названия кулинарных сайтов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter