Фаршировані цукіні
- Цукіні 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Фарш 1 кг
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Майонез
- Олія рослинна
Розрізати цукіні на рівні частини приблизно 2-3 см шириною.
Ложкою або ножем акуратно вийняти м'якоть, при цьому стінки і дно повинні бути приблизно по 0,5 см. При бажанні можна зробити надрізи на шкірці для прикраси.
Дрібно нарізану цибулю, моркву і вийняту м'якоть цукіні обсмажити злегка в невеликій кількості олії.
Додати фарш і довести до напівготовності, постійно помішуючи, щоб не утворювалися грудки. Можна довести до повної готовності. Посолити, поперчити за смаком і за бажанням додати спеції до м'яса.
Начинити цукіні готовим фаршем з овочами. Зверху трохи змастити майонезом і відправити в духовку при 180-200 градусах на 20-25 хвилин.
Мясные салаты рецептыМясных, фруктовых и экзотических салатов. Кулинарные рецепты
Рецепты новогодних праздничных блюдРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Рецепты приготовления блюд: пляцки рецепти фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter