Фаршировані стегенця "З нічого"
- Стегенце куряче 4 шт.
- Часник 4 зуб.
- Желатин 10 г
- Майонез 3 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Курячі стегенця вимити, обсушити. За допомогою гострого ножа зі стегенець зняти шкіру панчохою так, щоб нижня частина залишилася на кісточці. Кісточку обрубати.
Акуратно зрізати м'ясо і дрібно порізати. У фарш додати сіль, перець, сухий желатин. Добре перемішати.
Зняту курячу шкіру начинити готовим фаршем. Заправити шкіру усередину і покласти швом вниз на сковороду.
Змастити стегенця зверху майонезом із часником. Обсмажити стегенця хвилин 10-15 хвилин. Довести до готовності в духовці.
Итальянская кухня в Петербурге - украинская кухня доставка. Акция! Более 1000 видов кухонь.
Украшение тортов - рецепты украшения для тортов.
Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Мультиварка Philips: салати з фото рецепти. Вкусные рецепты с фото.
Арахисовое масло рецепт с фотоПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Рецепт салата цезарь от Valio: салати з ананасом. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты приготовления в микроволновкеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Польская кухня что нужно попробовать в ПольшеПольское турагентство
http://recepti.biz.ua штрудель-яблочный пирог
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter