Фаршировані стегенця із картоплею та грибами
- Стегно куряче 3 шт.
- Картопля 3 шт.
- Гриби (лисички або білі) 300 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана
Стегенця розрізати з одного боку уздовж, злегка відбити, посолити і поперчити.
Приготувати начинку: обсмажити гриби із дрібно нарізаною цибулиною.
Картоплю відварити, приготувати пюре.
Змішати картоплю із грибами. Розкласти на кожне стегенце трохи начинки.
Сколоти стегенця зубочистками.
Укласти у форму і змастити кожне стегенце зверху сметаною. Випікати у духовці (180 градусів) 35-40 хвилин.
Консервация овощей и фруктов. Консервация овощей.
Как приготовить летний салат - мясные салаты.
ТутМясных, фруктовых и экзотических салатов
Арахисовое масло рецепт с фотоВ продаже - масло, цены ниже! Неликвидные остатки
Салат слоеный с Курицей. Салат Грушевый с Курицей в соусе.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт салата с буряком.
Салаты рецепты с фото. Лучшая кулинария и рецепты салатов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter