Фаршировані сині
- Баклажан 7 шт.
- Фарш м´ясний (свинина, курятина) 500 г
- Картопля 5 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 200 г
- Яйце 3 шт.
- Помідор 600 г
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Сметана 200 мл
- Вода (кип´ячена) 300 мл
- Олія соняшникова 50 мл
Миємо баклажани, очищаємо від "хвостиків", робимо виріз і чайною ложечкою обережно виймаємо м'якоть.
Опускаємо баклажани на 5 хвилин у підсолену киплячу воду.
Виймаємо баклажани, даємо стекти воді і залишаємо остигати.
Картоплю відварюємо в шкірці (трошки недоварюємо), даємо охолонути і очищаємо.
Цибулю нарізаємо невеликими шматочками.
Готовий фарш відправляємо фарш на розігріту сковороду з олією, трохи обсмажуємо (1-2 хвилини) і додаємо цибулю, сіль, перець, приправи за смаком, обсмажуємо ще хвилин 5 і відставляємо, щоб остигав.
На крупній тертці натираємо картоплю.
Додаємо до картоплі трохи остиглий фарш, перемішуємо до однорідної маси і додаємо натертий на крупній тертці сир.
Додаємо яйця і знову вимішуємо до однорідної маси.
Начиняємо начинкою баклажани, зверху викладаємо кружечками помідори.
Готуємо заливку: помідори, що залишилися, натираємо на тертці, додаємо сметану.
Ретельно перемішуємо, додаємо гарячої кип'яченої води, трохи солі, перцю і спецій.
Заливаємо баклажани і відправляємо у духовку на 1 годину. Накрити на півгодини фольгою, а потім зняти.
ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Салат с капустой брокколи и луком. Салат из минтая с брокколи и тофу.
Купить капусту - приготовление брокколи и цветной капусты. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт куриной печени. Куриная печень рецепты.
Термос Термос: приготовление йогурта в термосе. Нужен охладитель молока? Звони.
ЗдесьИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter