Фаршировані сардини
671
інгредієнти:
- Сардина 12 шт.
- Пармезан 50 г
- Хліб білий (без скоринки) 80 г
- Базилік 1 ст.л.
- Орегано 0.5 ст.л.
- Сіль
- Перець білий (мелений)
- Олія оливкова
- Часник 2 зуб.
Сардини почистити.
Видалити хребет, помити, просушити серветками і покласти на деко.
Пармезан і хліб натерти на тертці.
Додати дрібно порізаний часник, базилік, орегано, сіль, перець, оливкову олію.
Перемішати.
Начинку покласти на рибу.
Накрити зверху сардиною.
Поставити в духовку на 12 хв при 180 градусах.
Подавати із зеленим салатом.
Рецепты без выпечкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты с брокколи и грибамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт грильяжный рецепт с фотоСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
Медовик рецепт классическийБисквит В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Сайт кулинарный поединокКулинарно-домашний сайт
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі