Фаршировані рулетики з індички
- Індичка 800 г
- Гриби 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Петрушкa 1 пуч.
- Бекон 200 г
- Вино біле сухе 0.5 скл.
- Сметанa 4 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Філе індички обсушити рушником і відбити через харчову плівку, посолити і поперчити.
Цибулю і гриби дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі до прозорості цибулі, додати дрібно нарізану петрушку, сіль і перець - це буде начинка для рулетів.
Викласти начинку на м'ясо і згорнути рулетом, потім кожен рулет повністю обгорнути скибочками бекону і закріпити за допомогою дерев'яних шпаг.
На добре розігріту сковороду викласти рулети і обсмажити протягом 5 хв до утворення рум'яної скоринки; потім влити у сковороду біле сухе вино, закрити кришкою сковороду, зробити мінімальний вогонь і тушкувати рулети хвилин 15-20. За цей час їх потрібно 1-2 рази перевернути.
Потім рулети вийняти, а в рідину, що утворилася при смаженні, додати сметану, перець і сіль і злегка уварити.
Із рулетів вийняти шпажки, нарізати і подати, поливши отриманим соусом.
www.recepti.biz.uaсалати з селери
Купить кондитерку: крем для торта из йогурта.
Рецепт салат охотничий с колбасойКулинарные рецепты
Готовим со вкусом - рецепты салатов с фото.
Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд на электрогриле. Наборы для барбекю и гриля.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter