Фаршировані рулетики з індички

ДРУГІ СТРАВИ
678 Фаршировані рулетики з індички
Фото - Фаршировані рулетики з індички
інгредієнти:
  • Індичка 800 г
  • Гриби 250 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Петрушкa 1 пуч.
  • Бекон 200 г
  • Вино біле сухе 0.5 скл.
  • Сметанa 4 ст.л.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний

Фаршировані рулетики з індички інгредієнти Філе індички обсушити рушником і відбити через харчову плівку, посолити і поперчити.

Цибулю і гриби дрібно нарізати, обсмажити у вершковому маслі до прозорості цибулі, додати дрібно нарізану петрушку, сіль і перець - це буде начинка для рулетів.

Викласти начинку на м'ясо і згорнути рулетом, потім кожен рулет повністю обгорнути скибочками бекону і закріпити за допомогою дерев'яних шпаг.

На добре розігріту сковороду викласти рулети і обсмажити протягом 5 хв до утворення рум'яної скоринки; потім влити у сковороду біле сухе вино, закрити кришкою сковороду, зробити мінімальний вогонь і тушкувати рулети хвилин 15-20. За цей час їх потрібно 1-2 рази перевернути.

Потім рулети вийняти, а в рідину, що утворилася при смаженні, додати сметану, перець і сіль і злегка уварити.

Із рулетів вийняти шпажки, нарізати і подати, поливши отриманим соусом.

www.recepti.biz.uaсалати з селери

Купить кондитерку: крем для торта из йогурта.

Рецепт салат охотничий с колбасойКулинарные рецепты

Готовим со вкусом - рецепты салатов с фото.

Рецепты приготовления блюд: приготовление блюд на электрогриле. Наборы для барбекю и гриля.