Фаршировані помідори з м'ятою і фетою
- Рис 0.5 скл.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Фарш яловичий 500 г
- Помідори 2 кг
- М´ята 0.33 скл.
- Кориця 0.5 ч.л.
- Сир фета 60 г
- Сухарі панірувальні 0.25 скл.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Сіль
- Перець
Відварити рис.
Фету нарізати невеликими кубиками.
Розігріти олію і обсмажувати цибулю 7-10 хвилин на помірному вогні.
Додати половину м'яти, фарш, корицю, посолити і поперчити за смаком. Коли фарш підсмажиться, додати решту м'яти.
Помідори вимити, розрізати навпіл, ложкою вийняти м'якоть.
1 скл. м'якоті змішати з фаршем, рисом і фетою.
Нафарширувати помідори, викласти у змащену форму для запікання, посипати панірувальними сухарями.
Запікати до золотавої скоринки при температурі 180°С 25-30 хвилин.
Салаты рецепты: мясные салаты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
recepti.biz.ua рецепты к Новому году и Рождеству
ТутПростые и вкусные рецепты варенья и джемов из ягод и фруктов
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт пампушек с фото.
Простые рецепты блюд: мастер шеф рецепты. Фирменный магазин Redmond.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter