Фаршировані помідори в горщику з овочами
- Свинина (пісна) 100 г
- Цибуля ріпчаста 20 г
- Морква 20 г
- Помідор 4 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Патисон 100 г
- Перець солодкий зелений 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Бринза 2 ст.л.
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Зелень
- Перець чилі (червоний або соус Табаско)
- Яйце 1 шт.
Свинину подрібнити у блендері, обсмажити з пасерованими овочами (цибулю, моркву нарізати дрібними кубиками і обсмажити на оливковій олії), у кінці додати ложку бринзи.
Баклажани нарізати тонко, посолити, поперчити чилі. Помідори пробланшувати, очистити шкірку і видалити середину (м'якоть помідора подрібнити з часником, додати сіль, чилі). Перець очистити від шкірки і насіння, нарізати соломкою. Патисон теж очистити і нарізати соломкою. Змішати патисон та перець, додати ложку бринзи, посолити.
Горщик змастити оливковою олією, обкласти баклажанами так, щоб можна було потім закрити горлечко. Викласти половину овочів із бринзою, потім нафаршировані помідори, інші овочі, зверху м'якоть помідорів із часником, закрити шийку пелюстками баклажанів.
Залити жовтком. Відправити у піч. Можна щільно зав'язати у харчову плівку і відправити на 10 хвилин у мікрохвильову піч.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепти з фото.
www.recepti.biz.ua рецепт и история Киевского торта
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter