Фаршировані помідори "Італія"
- Помідор 4 шт.
- Бринза 50 г
- Сир твердий 50 г
- Оливки 8 шт.
- Олія оливкова
- Часник 1 зуб.
- Сіль
- Базилік
- Шинка
Помідори порізати скибочками завтовшки 1 см.
Сир нарізати пластинками за величиною помідора 4-5 мм товщиною (сир можна використовувати будь-який, можна один вид, можна декілька).
Викласти на змащену рослинною олією поверхню скибочками: помідор-бринза-шинка-помідор-сіль-сир-нарізані кільцями оливки, поставити в розігріту духовку до 200°С на 15 хвилин. Вийняти гарячими, побризкати оливковою олією з часничком, прикрасити гілочкою базиліка. Можна запікати в печі 750°С - 5-8 хвилин.
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарные блоги
Киевский торт мороженного рецепт. Рецепт торт Киевский.
Сборник рецептов Холодных закусок. Европейская кухня Холодные блюда и закуски рецепты.
Муляжи тыквы - оладьи тыквенные. Очень вкусные оладьи.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter