Фаршировані помідори "Грона запашні"
- Помідори на гілочці 5 шт.
- Квасоля консервована 0.5 бан.
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Кетчуп
- Борошно 2 ст.л.
- Рослинна олія
Помідори помити, не відриваючи їх з гілочок зрізати верхівки. Витягнути чайною ложечкою серединку, присолити, перевернути і залишити хвилин на 10, щоб позбутися зайвої вологи.
На олії обсмажити порізані соломкою цибулю і моркву. Додати півбанки червоної промитої квасолі. Додати за смаком кетчуп.
Соус. На розігріту сковороду висипати борошно, додати стільки ж олії, поступово тонкою цівкою влити гарячу воду і розмішати, щоб не було грудочок, додати кетчуп. Потрібну густоту отримати за рахунок додавання або випаровування води.
Нафарширувати помідори начинкою, накрити капелюшками. Залити у форму соус і поставити в розігріту до 180 градусів духовку хвилин на 20.
Готовим со вкусом - салати з фото рецепти.
Как приготовить летний салат: рецепт салата с буряком. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Готовим со вкусом: рецепты пошаговые с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт рахат лукума с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты приготовления блюд: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты на праздничный стол.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт торт спартак.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter