Фаршировані помідори
- Помідор (великі) 7 шт.
- М´ясо (щічки) 500 г
- Гриби 200 г
- Цибуля 1 шт.
Помідори вимити, зрізати з них кришечки.
Вийняти м’якоть ложечкою (акуратно, щоб помідор не луснув).
Вийняті серцевинки помідорів прокрутити в блендері, посолити поперчити.
Цибулю очистити, дрібно нарізати, обсмажити з грибами.
М'ясо нарізати дрібними кубиками, обсмажити.
Змішати м'ясо з грибами, посолити, набити цією сумішшю помідори.
Викласти помідори в каструлю, бажано з товстим дном.
Залити томатним соком і тушкувати близько 30 хвилин.
ТутПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Кулинарные рецепты от Tramontina: салат святковий рецепт.
http://recepti.biz.ua рецепты блюд в петров пост
Рецепты панакоты с фотоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Готовим со вкусом - рецепт салата с буряком. Рецепты Приготовления.
Пирог В Мультиварке Рецепты - рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Рецепты салатов с каперсамиРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter