Фаршировані помідори
- Помідор 15 шт.
- Зелень кропу (кінза, петрушка) 1 пуч.
- Часник 5 зуб.
- Сіль
Кріп помити, дрібно порізати в окремий посуд, туди ж натерти часник на тертці, присолити, перемішати.
У помідорів зрізати "капелюшки", які потім знадобляться. На половину висоти помідора вибрати чайною ложкою м'якоть, заповнити кропом з часником і накрити "капелюшком". Нафарширувати, можна скласти в один шар на тарілку і в холодильник годин на 4-5, як дадуть сік можна їсти.
Осетинские пироги на заказ - салат з ананасами та куркою. Салаты с ананасом.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепты греческой кухни с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат из брокколи с соусом тут
Домашний хлеб - рецепты. Ржаной хлеб в домашних условиях.
Рецепты пудингов для детейРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты юлии высоцкойКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Психолог - частная практика: психолог лариса ренар.
http://recepti.biz.ua салат из креветок паприки и яблок
Рецепт торт медовик форум тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter