Фаршировані печериці
- Печериці (свіжі, цілі) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сир твердий 50 г
- Сметана 100 г
- Зелень
- Сіль
- Олія рослинна
Печериці ретельно вимити, обсушити і відокремити ніжки від шляпок. Капелюшки злегка підсолити зсередини і зовні.
Приготувати начинку. Цибулю і ніжки порізати (оскільки гриби при гарячій обробці зменшуються в розмірі, додатково нарізати ще 1-2 печериці).
У олії обсмажити цибулю, додати нарізані гриби і обсмажувати ще кілька хвилин.
Посолити. Викласти на тарілку, дати трохи охолонути, додати сметану, зелень і половину натертого сиру, перемішати. Сумішшю начинити капелюшки.
Викласти фаршировані капелюшки у сотейник, додати трохи води (можна вершків або розведену сметану) і тушкувати під кришкою хвилин 10.
Потім посипати сиром і запекти в гарячій духовці до розплавлення сиру.
Варіанти: гриби запекти в духовці або тушкувати під кришкою на плиті.
Очень вкусные рецепты борща - рецепт борщ с буряком. Рецепты супов и бульонов с фото.
Осетинские пироги на заказ - салат из ананаса рецепт. Готовим со вкусом.
Необыкновенно легкий суп-пюре по рецепту Юлии Высоцкой recepti.biz.ua
Пошаговые рецепты от шеф-повара - рецепты пошаговые с фото. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Салат Баклажан в майонезе. Мясо под майонезом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter