Фаршировані печериці
- Печериці 12 шт.
- Гомілка куряча 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Майонез
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
У печериць акуратно видалити ніжки, щоб не пошкодити капелюшки.
Викласти капелюшки у змащену олією форму для запікання або деко і злегка посолити їх всередині.
Начинка.
Філе курки обсмажити до напівготовності, дрібно порізати.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити в рослинній олії, потім додати дрібно порізані ніжки печериць, посолити, поперчити і смажити гриби з цибулею до готовності (можна додати дрібно порізаний часник).
Начинку викласти в грибні капелюшки, полити зверху майонезом і сиром, злегка поперчити. Поставити в духовку.
Готувати печериці 30-40 хвилин при температурі 170-180 градусів, доки гриби не стануть м'якими.
Шоколадный пудинг в микроволновке за 5 минутСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепты новогодних блюд вкИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Приготовь крем для торта: крем с манкой для торта.
Салат морепродуктов рецепт здесь
Худеть полезно и легко - диетолог светлана фус сайт. Онлайн запись к диетологу.
http://recepti.biz.ua Салат с сельдереем, яблоком и куриным филе
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter