Фаршировані печериці
- Печериці 12 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сир твердий 100 г
- Майонез 2 ст.л.
- Часник 1 зуб.
- Шинка 50 г
Великі печериці промити, підсушити. Капелюшки відокремити від ніжок. Капелюшки змастити олією. Ніжки грибочків дрібно порізати. Сир натерти на дрібній тертці. Шинку теж дуже дрібно порізати. Часник потерти на дрібній тертці. Цибулю ріпчасту порізати якнайдрібніше / можна перетерти в блендері в кашку. Спасерувати на сковорідці з додаванням рослинної олії цибулю, додати дрібно порізані грибні ніжки. Постійно помішуючи, обсмажити протягом 1-2 хвилин. Перекласти в миску. Змішати сир, шинку, часник і майонез і додати до ще гарячої маси з цибулі і грибних ніжок. Перемішати. Нафарширувати капелюшки грибів з гіркою. Зверху по крапельці майонезу викласти і в духовку при температурі 150-180 градусів хвилин на 25.
Украинская кухня доставка. Доставка Украинской кухни.
Приготовление брокколи и цветной капустыВкусный быстрый и простой Рецепт Кляр для цветной капусты
Кулинарные рецепты блюд из легкого www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты на святую вечерю.
Рецепты для хлебопечки, вкусно: рецепт приготовления мяса дикого кабана. Натуральные продукты.
Рецепты салатов с каперсамиУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter