Фаршировані печериці
- Печериці 20 шт.
- Петрушка 1 пуч.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Масло вершкове 1 ст.л.
- Сметана 4 ст.л.
- Сіль
Гриби помити, відрізати ніжки і почистити всередині. Ніжки грибів подрібнити.
Цибулю дрібно нарізати, часник подрібнити, петрушку подрібнити.
Протушкувати на сковороді цибулю, часник, зелень, додавши 1 столову ложку вершкового масла. Охолодити отриману масу.
Сир натерти. Перемішати: 3 ст. ложки сиру і 4 ст. ложки сметани з масою з грибів і зелені. Посолити, поперчити за смаком.
Змастити соняшниковою олією форму, викласти на неї капелюшки грибів. Ложкою розкласти начинку в капелюшки.
Посипати капелюшки грибів тeртим сиром і поставити в розігріту духовку (200 градусів) на 10-15 хвилин.
Прикрасити петрушкою.
http://recepti.biz.uaГруша - сорта, посадка, уход, фотографии. Энциклопедия растений с фото
Готовим со вкусом - французские салаты рецепты с фото. Как приготовить летний салат.
Готовим со вкусом: рецепты панакоты с фото. Мультиварка Philips.
Кухня разые рецепты Холодной закуски. Европейская кухня Холодные блюда и закуски рецепты.
Праздничные закуски на Новый год 2017Праздничная компания
Рецепты с мидиями с фотоУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter