Фаршировані патисони

ДРУГІ СТРАВИ
1274 Фаршировані патисони
Фото - Фаршировані патисони
інгредієнти:
  • Патисон 3 шт.
  • Фарш м´ясний 0.5 кг
  • Рис 1 скл.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сир твердий 100 г
  • Олія рослинна

Зрізати верхівку у патисонів, ложкою акуратно вийняти насіння і м'яку середину. 

Щоб фарш був не жирний, відварити його у вигляді фрикадельок. Відварити рис. Цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору.

Все змішати. Начинка готова. 

Начинити патисони, посипати зверху сиром і накрити верхівками - капелюшками.

Із фольги під кожен патисон зробити на кшталт мисочки, поставити туди патисон і налити склянку води. 

Все це поставити в розігріту духовку до готовності патисона. Приблизно на 1 годину. 

 

Вкусные рецепты просто - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.

Рецепты Приготовления: рецепты салат с морепродуктами. Готовим со вкусом.

recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter