Фаршировані патисони
1284
інгредієнти:
- Патисон 3 шт.
- Фарш м´ясний 0.5 кг
- Рис 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сир твердий 100 г
- Олія рослинна
Зрізати верхівку у патисонів, ложкою акуратно вийняти насіння і м'яку середину.
Щоб фарш був не жирний, відварити його у вигляді фрикадельок. Відварити рис. Цибулю з морквою обсмажити до золотистого кольору.
Все змішати. Начинка готова.
Начинити патисони, посипати зверху сиром і накрити верхівками - капелюшками.
Із фольги під кожен патисон зробити на кшталт мисочки, поставити туди патисон і налити склянку води.
Все це поставити в розігріту духовку до готовності патисона. Приблизно на 1 годину.
Вкусные рецепты просто - рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Простые рецепты блюд.
Рецепты Приготовления: рецепты салат с морепродуктами. Готовим со вкусом.
recepti.biz.uaБлюда В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі