Фаршировані овочі, запечені в духовці
- Фарш курячий 500 г
- Баклажани 2 шт.
- Кабачoк 1 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Помідори 2 шт.
- Цибуля червона 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Перець
У помідорів зрізати "кришечку", баклажани розрізати навпіл уздовж, кабачок розрізати упоперек на 3-4 частини (якщо шкірка товста, попередньо її зрізати), болгарський перець - навпіл, щоб вийшли 2 "човники" і очистити від насіння. Вийняти з овочів м'якоть ложкою, щоб залишилися стінки приблизно 0,5-1 см. М'якоть баклажана присипати сіллю на кілька хвилин, щоб пішла гіркота.
До курячого фаршу додати подрібнену цибулину (при бажанні її можна трохи обсмажити у вершковому маслі), дрібно посічену зелень і часник. Туди ж дрібно нарізати м'якоть кабачка, баклажана, помідорів. Додати у фарш сіль, перець і ретельно все перемішати.
Заповнити овочі підготовленим фаршем, викласти на деко. Дуже зручно використовувати спеціальні антипригарні килимки, але можна просто застелити деко фольгою або папером для випічки.
Поставити деко з овочами в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину.
За бажанням можна посипати тертим сиром хвилин за 10 до готовності.
Как приготовить летний салат: рецепты диетические. Простые рецепты блюд.
Сычужный фермент для сыра - как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Черничное варенье пятиминутка рецепт с фотоРецепты варенья
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.
Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке рецепты.
Рецепты первых вторых блюд Польской кухни. Польские кухни мебель.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter