Фаршировані овочі, запечені в духовці

ДРУГІ СТРАВИ
2315 Фаршировані овочі, запечені в духовці
Фото - Фаршировані овочі, запечені в духовці
інгредієнти:
  • Фарш курячий 500 г
  • Баклажани 2 шт.
  • Кабачoк 1 шт.
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Помідори 2 шт.
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Зелень
  • Сіль
  • Перець

Фаршировані овочі, запечені в духовці інгредієнти У помідорів зрізати "кришечку", баклажани розрізати навпіл уздовж, кабачок розрізати упоперек на 3-4 частини (якщо шкірка товста, попередньо її зрізати), болгарський перець - навпіл, щоб вийшли 2 "човники" і очистити від насіння. Вийняти з овочів м'якоть ложкою, щоб залишилися стінки приблизно 0,5-1 см. М'якоть баклажана присипати сіллю на кілька хвилин, щоб пішла гіркота.

Фаршировані овочі, запечені в духовці До курячого фаршу додати подрібнену цибулину (при бажанні її можна трохи обсмажити у вершковому маслі), дрібно посічену зелень і часник. Туди ж дрібно нарізати м'якоть кабачка, баклажана, помідорів. Додати у фарш сіль, перець і ретельно все перемішати. 

 

фото Фаршировані овочі, запечені в духовці Заповнити овочі підготовленим фаршем, викласти на деко. Дуже зручно використовувати спеціальні антипригарні килимки, але можна просто застелити деко фольгою або папером для випічки.

Фаршировані овочі, запечені в духовці Фарш курячийПоставити деко з овочами в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на годину.

За бажанням можна посипати тертим сиром хвилин за 10 до готовності.

Фаршировані овочі, запечені в духовці Баклажан

Как приготовить летний салат: рецепты диетические. Простые рецепты блюд.

Сычужный фермент для сыра - как приготовить сыр фета в домашних условиях.

Черничное варенье пятиминутка рецепт с фотоРецепты варенья

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пошагово с фото. Рецепты приготовления счастья.

Рецепты приготовления блюд - приготовление блюд в микроволновке рецепты.

Рецепты первых вторых блюд Польской кухни. Польские кухни мебель.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter