Фаршировані овочі з кришечками
- Перець
- Помідор
- Цукіні
- Цибуля
- Фарш
- Рис
- Жовток
- Сіль
- Часник
Помити овочі. Перці звільнити від насіння, помідори - від м'якоті, яку дрібно нарізати і потім покласти у фарш. Теж саме зробити з молодими цукіні і кабачками. Якщо фарширувати цибулю - тільки почистити. Всі овочі (все разом, навіть "кришки" від цукіні), крім помідорів покласти в киплячу солону воду і бланшувати не більше 3 хвилин після нового закипання. Поклавши овочі в окріп і не чекаючи доки вода знову закипить, покласти в каструлю соди на кінчику ножа. Це допомагає овочам зберегти їх первинний колір навіть після запікання.
Вийняти внутрішні шари бланшованої цибулі (залишити для фарширування тільки два верхніх шари), обсмажити на сковороді в оливковій олії, додати до цибулі нарізані "нутрощі" кабачків і все разом трохи протушкувати.
Остиглі овочі заповнити фаршем.
Запечена раніше свинина мелена, трохи відвареного рису, підсмажена цибуля і "нутрощі овочів", 2 жовтки, небагато тертого сиру. Сіль, перець, часник.
На дно термостійкої посудини налити 1/4 скл. будь-якого бульйону або просто води. Запікати в добре розігрітій духовці 190-200°C протягом 40-45 хв.
Цибуля при такому режимі запікається погано. Її краще готувати окремо від усіх овочів при 200-210°C.
Кулинарные блюда для худеющих: вторые блюда по домашнему. Кулинарные рецепты с фотографиями.
Капуста пелюстка рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты салатов из авокадо. Рецепт салат из авокадо и креветок.
Рецепт царский салат с языком http://recepti.biz.ua
Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
ЗдесьКулинарные рецепты
Рецепт крем заварнойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter