Фаршировані овочі з кришечками

ДРУГІ СТРАВИ
688 Фаршировані овочі з кришечками
Фото - Фаршировані овочі з кришечками
інгредієнти:
  • Перець
  • Помідор
  • Цукіні
  • Цибуля
  • Фарш
  • Рис
  • Жовток
  • Сіль
  • Часник

Фаршировані овочі з кришечками інгредієнти Помити овочі. Перці звільнити від насіння, помідори - від м'якоті, яку  дрібно нарізати і потім покласти у фарш. Теж саме зробити з молодими цукіні і кабачками. Якщо фарширувати цибулю - тільки почистити. Всі овочі (все разом, навіть "кришки" від цукіні), крім помідорів покласти в киплячу солону воду і бланшувати не більше 3 хвилин після нового закипання. Поклавши овочі в окріп і не чекаючи доки вода знову закипить, покласти в каструлю соди на кінчику ножа. Це допомагає овочам зберегти їх первинний колір навіть після запікання. 

Вийняти внутрішні шари бланшованої цибулі (залишити для фарширування тільки два верхніх шари), обсмажити на сковороді в оливковій олії, додати до цибулі нарізані "нутрощі" кабачків і все разом трохи протушкувати.

Остиглі овочі заповнити фаршем. 

Запечена раніше свинина мелена, трохи відвареного рису, підсмажена цибуля і "нутрощі овочів", 2 жовтки, небагато тертого сиру. Сіль, перець, часник.

Фаршировані овочі з кришечками На дно термостійкої посудини налити 1/4 скл. будь-якого бульйону або просто води. Запікати в добре розігрітій духовці 190-200°C протягом 40-45 хв. 

Цибуля при такому режимі запікається погано. Її краще готувати окремо від усіх овочів при 200-210°C.

фото фаршировані овочі з кришечками

Кулинарные блюда для худеющих: вторые блюда по домашнему. Кулинарные рецепты с фотографиями.

Капуста пелюстка рецептРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Рецепты салатов из авокадо. Рецепт салат из авокадо и креветок.

Рецепт царский салат с языком http://recepti.biz.ua

Лазанья из мацы - рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.

ЗдесьКулинарные рецепты

Рецепт крем заварнойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter