Фаршировані овочі з гарніром із броколі

ДРУГІ СТРАВИ
1331 Фаршировані овочі з гарніром із броколі
Фото - Фаршировані овочі з гарніром із броколі
інгредієнти:
  • Фарш м´ясний (пополам баранина і яловичина) 700 г
  • Капуста броколі (свіжа) 350 г
  • Помідори 2 шт.
  • Баклажан 1 шт.
  • Перець солодкий 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 5 зуб.
  • Зелень свіжа 1 пуч.
  • Сир твердий 100 г
  • Лавровий лист 3 шт.

Фаршировані овочі з гарніром з брокколі інгредієнти Капусту броколі розрізаємо вздовж разом з качаном на кілька шматочків. Кладемо в каструлю, заливаємо водою, додаємо лаврові листки, кілька горошин чорного перцю і пару гілочок зелені. Ставимо на вогонь і варимо хвилин 7, не більше. Важливо, щоб броколі залишилася напівсирою. Знімаємо з вогню, зливаємо воду (зелень і лаврові листки не виймаємо), додаємо всередину шматочок вершкового масла, відставляємо в сторону, щільно закривши кришкою.

 

Фаршировані овочі з гарніром з брокколіДодаємо на сковорідку трохи олії, викладаємо туди фарш, додаємо підсмажену цибулю і січену зелень. Все добре солимо, перчимо й перемішуємо. Ставимо на маленький вогонь і накриваємо кришкою.

фото Фаршировані овочі з гарніром з брокколіПерці ріжемо уздовж навпіл і чистимо. У помідорів зрізуємо верхівки і виймаємо м'якоть, щоб вийшли "барила" (не залишаємо дуже тонкі стінки, інакше помідори розповзуться в духовці). Аналогічно робимо з баклажанами, щоб вийшли "човники". Вичищені помідорні і баклажанні нутрощі відкладаємо на окрему тарілку.

 

Фаршировані овочі з гарніром з брокколі Фарш м'ясний Виливаємо м'якоть овочів на сковорідку, трохи подрібнивши її. Туди ж тремо на дрібній тертці часник. Тушкуємо все хвилини 3 на сильному вогні (щоб пішла зайва рідина).

Фаршировані овочі з гарніром з брокколі Капуста брокколі Додаємо овочеву м'якоть до м'ясного фаршу і перемішуємо.

Фаршировані овочі з гарніром з брокколі Помідор Отриманою сумішшю фаршируємо овочі та ставимо в духовку на 200 градусів. Оскільки начинка в овочах вже готова, а самі овочі сирі, вмикаємо духовку на режим підігріву тільки знизу.

Фаршировані овочі з гарніром з брокколі Баклажан Готовність овочів перевіряємо за допомогою протикання їх ножем. Зазвичай через 25 хвилин все готове. У цей момент висуваємо деко і посипаємо овочі тертим сиром, після чого перемикаємо духовку на режим "верхнього підігріву" і протягом 3 хвилин буде готова сирна скоринка.

Фаршировані овочі з гарніром з брокколі Перець солодкий Броколі викладаємо на сковорідку і злегка обсмажуємо вже без олії.

Фаршировані овочі з гарніром з брокколі Цибуля ріпчаста Подаємо на стіл все разом на великій тарілці, посипавши зверху свіжою зеленню. Фаршировані овочі в даному випадку - основна страва, а броколі - гарнір. Ідеально буде зі сметаною.

 

Стол! Жми: страви до святкового столу. Обеденные Столы и Стулья.

Рецепты приготовления еды для микроволновки. Рецепты приготовления блюд в микроволновке.

Печень рецепт на сковородеКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты

Рецепты консервированных салатов тут

Польская кухня рецепты с картинками www.recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter