Фаршировані овочі "Щедре літо"
- Перець болгарський 6 шт.
- Баклажан (малі) 6 шт.
- Помідор 6 шт.
- Картопля 6 шт.
- Фарш м´ясний (свино-яловичий) 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Зелень свіжа (петрушка, коріандр, кріп)
- Паста томатна
- Спеції (паприка червона, аджика перцева, перець гострий, перець чорний, кмин)
Відварюємо в підсоленій воді злегка надрізані уздовж синенькі.
Вирізаємо з картоплі серединку.
Виймаємо м'якоть з помідора та болгарського перцю.
Обсмажуємо трохи цибулю, дрібно нарізаємо серединки з картоплі, перетираємо м'якоть помідора і все обсмажуємо з фаршем.
Додаємо до фаршу дрібно нарізану зелень.
Спеції.
Готовим фаршем начиняємо овочі.
У склянці теплої води розводимо 1-1,5 чайної ложки цукру, червону паприку, томатну пасту і ще трохи всіх спецій.
Заливаємо цією сумішшю овочі, якщо вода їх мало покриває то доливаємо ще до середини першого шару овочів. Тушкуємо до готовності картоплі та болгарського перцю.
Подаємо з соусом із сметани, часнику та зелені.
Печеня по домашньому фото рецептпеченя по домашньому
Тыквенный пирог из тыквы. Пироги из тыквы с корицей и перцем хеллоуин.
Плов рецепт приготовленияКулинарные рецепты
Рецепты В Мультиварке Рецепты: рецепты салатов из креветок с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter