Фаршировані овочі по-французьки
- Помідор 4 шт.
- Кабачок 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Фарш курячий 300 г
- Сир твердий 200 г
- Яйце 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
- Петрушка
- Часник
Відокремити зерна від серцевини. Кабачки розрізати човником, а якщо вони досить великі - то діжечками.
На дно цибулини викласти шматочок цибулі - щоб фарш потім не висипався.
На сковороді засмажити цибулю (ту, що із серединок), додати фарш, потім кабачки (теж серцевинки дрібно нарізані) і помідори - натерті на тертці. Залишити їх на середньому вогні на 15 хвилин.
Окремо на крупній тертці натерти сир, подрібнити 2-3 зубчики часнику і пару гілочок петрушки.
Тепер змішати трохи охолонувший овочево-м'ясний фарш з сирно-петрушечною сумішшю і додати 2 сирих яйця. Тепер нафарширувати і в духовку на сильний вогонь, хвилин на 40-60. (До золотистого кольору.)
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Простые рецепты блюд - кекс з яблуками рецепт.
http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты быстрой и вкусной диеты - приготовление брокколи и цветной капусты.
Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Готовим со вкусом - рецепт рыба на пару.
http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Сайт кулинарный поединок нтв. Кулинарные сайты с картинками.
Рецепты тортов - рецепт торт наполеон. Блюда на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter