Фаршировані овочі по-французьки

ДРУГІ СТРАВИ
1021 Фаршировані овочі по-французьки
Фото - Фаршировані овочі по-французьки
інгредієнти:
  • Помідор 4 шт.
  • Кабачок 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 4 шт.
  • Фарш курячий 300 г
  • Сир твердий 200 г
  • Яйце 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Петрушка
  • Часник

Фаршировані овочі по-французьки інгредієнти

Фаршировані овочі по-французьки Відокремити зерна від серцевини. Кабачки розрізати човником, а якщо вони досить великі - то діжечками.

фото Фаршировані овочі по-французьки На дно цибулини викласти шматочок цибулі - щоб фарш потім не висипався.

Фаршировані овочі по-французьки Помідор На сковороді засмажити цибулю (ту, що із серединок), додати фарш, потім кабачки (теж серцевинки дрібно нарізані) і помідори - натерті на тертці. Залишити їх на середньому вогні на 15 хвилин.

Фаршировані овочі по-французьки Кабачок Окремо на крупній тертці натерти сир, подрібнити 2-3 зубчики часнику і пару гілочок петрушки.

Фаршировані овочі по-французьки Цибуля ріпчаста Тепер змішати трохи охолонувший овочево-м'ясний фарш з сирно-петрушечною сумішшю і додати 2 сирих яйця. Тепер нафарширувати і в духовку на сильний вогонь, хвилин на 40-60. (До золотистого кольору.)

Сенсационный Термомикс ТМ5: салат с сердцем и горошком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Простые рецепты блюд - кекс з яблуками рецепт.

http://recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Рецепты быстрой и вкусной диеты - приготовление брокколи и цветной капусты.

Осетинские пироги на заказ - салат з креветками з фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.

Готовим со вкусом - рецепт рыба на пару.

http://recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ

Сайт кулинарный поединок нтв. Кулинарные сайты с картинками.

Рецепты тортов - рецепт торт наполеон. Блюда на любой вкус.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter